Rättvik

Kom till Stiftsgården igår kväll och klantade direkt till ickerökningsperioden jag hade hållt. Men va fan, det är stg, då kan jag inte låta bli.
Av någon anledning har jag inte lyckats få mer än 2 timmars sömn, vilket har lett till att jag spelat Guitar Hero, schack på datorn och surfat runt poänglöst på volontärdatorn. Att jag faktiskt lyckats hålla mig road i fyra timmar är otroligt. Och om en halvtimme kan jag gå och irritera helgarna.
Såg min första hockeymatch i torsdags kväll och kan konstatera att jag är kär. Blir att köpa matchtröja tills september då jag ska vara med och heja fram Brynäs till SM-guld. Något mindre än det går bara inte.  Kan småheja på VIK också, bara för att de var så gulliga i torsdags. De hade faktiskt kommandot i hela fyra minuter av matchen, tills Molin tog sig i kragen och gjorde 0-1.
Ska nog spendera dagen med att skriva om lite kapitel i projektarbetet. Min lärare krävde att jag skulle sitta vid ett bord med hela boken och glo. Slipper i alla fall högläsning ur den. Ikväll blir det karakoe och lite partay i dagrummet. We are crazy like that.